21 december 2015

Missa inte julkalendern Tusen år till julafton – om 80-talet!

Tusen år till julafton besöker 1980-talet. Får inte missas! Foto lånat av SVTI morgon är det dags. Som vi har väntat, eller hur?  

Då kommer nämligen årets julkalender att handla om 80-talet. Miss 80's kommer att sitta klistrad och återkommer sedan med recension.

Inom kort kommer hon också att visa ett spännande fynd från sin vind ...

Stay tuned!

PS. Lugn, det kommer inte att dröja flera månader denna gång.;) Lite tidsbrist kom emellan.

8 kommentarer:

 1. Tack o låv , jag undrade just vad som blivit av dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kul att vara efterfrågad. Ibland måste man prioritera annat helt enkelt men nu kör vi igen. :)

   Radera
 2. Halloj! Är det kalendern som fått sån negativ kritik? Kunde säkert vara bra men som nostalgiker har jag "stjärnhuset" och den var rätt chysst. God jul och gott nytt år! Fanns en italiensk synthtrio som hette Hipnosis de gjorde nån LP och sista spåret på B sidan hette "Theme For New Year" härligt skön instrumental synthpop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja, det höjdes lite röster i början men sen tror jag många har varit väldigt nöjda med kalendern. Jag tror den huvudsakliga diskussionen egentligen gällde "vad en julkalender ska handla om/innehålla". Själv tycker jag denna kalender är en perfekt mix av underhållning för alla åldrar, på alla nivåer. Att det sedan fastnar lite historiekunskaper på köpet är ju toppen! Den som föredrar äldre tiders kalendrar kan ju med fördel kika i SVT:s Öppet arkiv.

   Stjärnhuset minns jag inte. Får kolla upp den! Likaså låten du tipsar om.

   God jul och gott nytt år önskar jag dig också!

   Radera
 3. Stjärnhuset med Sif Ruud och Johannes Brost från 1981. Tittar aldrig på svt alls numera, finner inget att se där längre. Hej så länge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för info. Jag googlade och kände inte igen den julkalendern. Var mitt inne i tonårstiden och tyckte väl det var barnsligt med julkalendrar. :) Men i år har jag suttit klistrad – helt på egen hand. Nu är det mina barn som är tonåringar! Men en av sönerna har tittat regelbundet också.

   Radera
 4. SVT:s Öppet arkiv hittar du på nätet Måstaren och där kan du se gamla program i repris när du vill

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att du tipsar! Öppet arkiv är en höjdare. Nytt inlägg på g inom en vecka i alla fall. Lite julledigt nu. :)

   Radera