13 april 2011

Vad vill du läsa om i 80-talsbloggen?
Det här skulle (ska) bli en stor 80-talsblogg. Om så där fem år. Eller ett. Det beror på inspiration, underlag och vad just du som läsare vill ha.

80-talet är så kul, så pinsamt, så fullt av stoff att skriva om – om du vill läsa?
Uppdateringarna har inte varit alltför täta men Miss 80's är inte bara en nostalgiprinsessa. Hon är även en hårt arbetande (ja, faktiskt!) företagare.

Vill du att Miss 80's ska fortsätta 80-talsblogga? Och vad vill du i så fall helst läsa om? Fyll i enkäten till vänster och skriv gärna i kommentatorsfältet. 80-talsbloggen kan vara allt från en salig blandning till en kåseribank med dråpliga minnen, recept, mode och prylar. Den kan ha täta uppdateringar utan större eftertanke och längre, genomarbetade inlägg med mindre frekvens.

Miss 80's hälsar alla läsare välkomna, även om hon inte alltid hinner kommentera och gå bloggvarvet hos er alla.

Kom igen nu, fyll i enkäten och kommentera! Eller ska vi trycka på raderingsknappen??? Nä, tänkte väl det. ;-)

80-talet is "da shit"!

6 kommentarer:

 1. Ljuva, pinsamma, härliga, minnesrika, roliga, dråpliga 80-tal! Härligt att läsa om och minnas, le och förfasas på samma gång. Så fortsätt gärna skriv även om mina besök är sporadiska och kommentarerna få, då tidsbrist är något som verkar drabba oss flesta. Kanske är det just det vi skriver om när 2010-talet ska minnas.
  Ha det gott kära Miss 80´s :)

  SvaraRadera
 2. Tack, Isabelle! Härligt att du också har 80-talet i så starkt minne och att du gillar att läsa här. Klok reflektion om framtidens backspegel också. Du har säkert rätt!

  Ha det gott själv, min trogna bloggis!

  SvaraRadera
 3. Nej sluta inte :) Jag vill läsa om det jag har glömt. Frisyrerna, prylarna, modet, trenderna, maten, tv-programmen ... !

  SvaraRadera
 4. Tack, Christina! En blandad kompott alltså. Enklast att bli inspirerad av och lätt att koppla egna minnen till. Bra eller dåliga ...
  ;-)

  SvaraRadera
 5. Läser just boken "Radhusdisco" en härlig nostalgitripp för oss som gått i skolan på 80 talet....

  SvaraRadera
 6. Humlan: Tack för tipset; den måste jag läsa! Fast en bit in på 80-talet gick jag iofs på universitetet ... ;-)

  SvaraRadera