8 december 2014

Missa inte Historieätarna i kväll – det handlar om 80-talet!

Erik Haag och Lotta Lundblad i Historieätarna beger sig till 80-talet.
Foto lånat av Svt.se.
I kväll är det julafton för alla 80-talsnostalgiker. Då kommer nämligen den fenomenala duon i Historieätarna att bege sig till detta decennium!

Ta en titt på klippet från kvällens avsnitt här nedan. Miss 80's flyger in i tidsmaskinen och är där. På riktigt. Det var ju så här det var.

Äntligen ett avsnitt i Historieätarna som man verkligen kan relatera till! Visserligen har Miss 80's gjort ett och annat besök i 60-talet IRL (ähum ...) men inte är minnena därifrån vidare starka.

Men 80-talet! Det var ju Miss 80's storhetstid. Tiden då (det permanentade) hårsvallet var som störst. Då plastörhängena dinglade som mest i vimlet på Atlantic. Och då huden var solbränd som aldrig förr ... Nåja, solariebrun var den kanske snarare. Det var ju där man hade klippkort.

Klippkort på gymmet förekom också, eller bodybuilding som det hette. Men allra helst svingade man nog sina ben i färgglada trikåer på aerobics. Högst benskärning vann!

På matbordet stod gräddiga rätter, ackompanjerade av Spanskt lantvin eller Perlette. Allt medan cd:n gick i bakgrunden med hits som Take on Me eller Forever Young,

Åh, ljuva 80-tal! I kväll sitter Miss 80's bänkad framför SVT klockan 20.00. Gör du?

2 kommentarer:

  1. Men tack för tipset.. vi som typ aldrig ser tv läser ju heller aldrig någon tvtablå.. men det här måste man ju se.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Varsågod! Jag ser själv sällan ser på tv. Det jag däremot inte vill missa är just Historieätarna och Downton Abbey! Gissar att det blir många fniss i kväll ...

      Radera