29 november 2016

Pausmusik

Det har varit tyst här. Miss 80's vet. Nu är pausen officiell men glöm inte 80-talet!


Miss 80's är (och var) en person "med många järn i elden", för att använda en klyscha. Eller "med många bollar i luften" för att använda ännu en.

Okej, du har förstått. Miss 80's har, detta till trots, helt enkelt inte tid med fyra bloggar. I dagsläget lägger hon mest krut på sitt företag: kommunikationsbyrån Falkblick Kommunikation AB. Här får du språkråd med humor samt ett och annat skrivtips. Plus kontaktuppgifter till Miss 80's förstås, som i nutiden självklart inte alls heter Miss 80's utan något högst seriöst.

Dessutom driver Miss 80's två resebloggar. De flesta resebloggare nöjer sig med en, men inte Miss 80's minsann. Förutom att hon har en stor passion för New York gillar hon även att resa i allmänhet. Därför finns både New York - My Bite of the Big Apple och Travel on a Cloud.

Miss 80's har även triss i killar (läs tre barn). Hon vill också hinna med att träna, promenera, se på film, läsa böcker och träffa vänner.

Går detta ihop? Svar: nej. Inte om inte något stryks från agendan. Nu är det tyvärr 80-talsbloggen som får offras. Åtminstone i dagsläget.

Blir du besviken? Skulle du vilja frossa mer i 80-talet? Miss 80's kan mycket väl tänka sig att återuppta bloggen. Men då måste det även ge något mer än rent skrivnöje (läs inkomst). Kanske känner du någon som vill samarbeta? Annonsera? Då kan Miss 80's tänka sig att sätta sig vid nostalgikofferten igen.

Men just nu håller hon sig till moderna resväskor. Så, på återseende dear friends!

Njut av pausmusiken!

Miss 80's

4 kommentarer:

 1. 😱😂😂 Åh nej! Hoppas på framtida revival! Trots att det legat på sparlåga senaste tiden. Lycka till med de andra bloggarna!👍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, Magnum! Jag blir väldigt glad för att du hoppas på bloggens återkomst. Det gör nog jag också innerst inne. :) Extra kul är det ju att dela 80-talsfrossandet med andra som var med då. Men jag har helt enkelt inte tid just nu, så det blir en (officiell) paus i alla fall.

   Kanske kan man smyga in lite 80-tal på de andra bloggarna också tills vidare? Hehe. :)

   Tack för lycka till-hälsning!

   Radera
 2. Hur hittar man dit ? till dom andra bloggarna

  SvaraRadera